Te boeken

Waar zijn we nu voor te boeken?

"Suza en de Mopperbui"

Suza, de zangvogel, zingt altijd op het appel-feest.

Appelvrouw vraag of ze dit jaar weer komt zingen.
Maar Suza heeft geen zin want ze heeft een mopperdepopperbui.
Kan het feest dan wel doorgaan?
Appelvrouw gaat opzoek naar een oplossing om de mopperbui te laten verdwijnen.
Kom jij haar helpen?

Dit keer helpen ze mee om de mopperbui op te lossen.  Iedereen heeft wel eens een mopperbui. Fijn als die weer overdrijft.


"De wonderlijke reis met het Wegwijskompas"

Een nieuwsgierig meisje droomt over reizen en avontuur.
Zij moet van haar vader naar oma om meel te halen.
Oma woont aan de ander kant van het donkere bos, maar het meisje heeft deze weg al zo vaak gelopen, het is echt supersaai.
Ze besluit een andere weg te nemen en hoopt dat het wegwijskompas haar hierbij zal helpen.

Daar begint het avontuur. Ben jij ook nieuwsgierig en hebt zin in een avontuur?
Kom dan kijken bij deze sprankelende reisvoorstelling gespeeld door TOF Toneel.


"Bomen fluisteren, nog nooit van gehoord?"

Er is een land, hier ver vandaan, of misschien wel dichtbij, waar bomenfluisteraars wonen. Ze zeggen dat ze horen wat er door de bomen wordt verteld. Over waarom het wel of niet goed met de bomen gaat. Hanne kan wel een bomenfluisteraar gebruiken. De bomen in haar dorp en het bos lijken niet meer te groeien. De mensen om haar heen zijn er ziek van. Redt Hanna het om op tijd de bomenfluisteraar te vinden voordat de Bomenkappers alle bomen hebben omgehakt? Nieuwsgierig geworden of Hanna het redt? 

Kom gerust kijken en meedoen met dit vrolijke spektakel van TOF Toneel.


"Eekhoorn zoekt het huis van muis"
Muis is verdrietig. Ze heeft pijn aan haar knie. Daarom besluit eekhoorn haar te verrassen en de opvrolijkmachine te halen. Maar dan weet ze de weg niet meer terug. Hoe komt ze nu bij muis?

Gelukkig komt eekhoorn konijn tegen, die kan vast helpen! Samen beleven konijn en eekhoorn een te gek avontuur om bij muis te komen.


"Het geheim van de Flessenpost"
Kom vaar mee met Zeeman Z., over de woeste baren. Hé, wat is dat daar in het water? Een fles met een heel gekke vraag er in. Een vraag om vriendschap. Wie stelt die vraag en waarom? Wat is vriendschap eigenlijk. Zeeman Z. zit helemaal niet op vriendschap te wachten of toch wel? Wint zijn nieuwsgierigheid naar het bericht of vaart Zeeman Z. gewoon verder. Kom kijken en zie hoe dit verhaal verder gaat.

Deze, doe-lekker-mee voorstelling wordt door de acteurs van TOF toneel op zo’n gezellige manier gespeeld dat je niet stil kunt blijven zitten en vanzelf gaat meedoen.

“Het Geheim van de Flessenpost” is een vrolijke familievoorstelling van TOF Toneel, voor iedereen van 5 tot 8. Familievoorstelling voor op locatie
Wilt u onze familievoorstelling ook op uw locatie laten spelen. Neem gerust contact met ons op. Wij vermaken graag uw publiek op uw festival met onze voorstellingen.

Toneelworkshops voor kinderen
En in 2018 wordt door ons aandacht besteed aan het verzorgen van toneelworkshops voor kinderen. Tijdens het KinderKunstFestival in april 2016 op Fort aan de Klop is hier veel plezier en lol aan beleefd.

Interesse
Een toneelproductie op uw locatie opvoeren. Eénmalig of meerdere voorstellingen. Neem contact met ons op via mail op toneelophetfort@gmail.com