Te boeken

Waar zijn we nu voor te boeken?

"Eekhoorn zoekt het huis van muis"
Muis is verdrietig. Ze heeft pijn aan haar knie. Daarom besluit eekhoorn haar te verrassen en de opvrolijkmachine te halen. Maar dan weet ze de weg niet meer terug. Hoe komt ze nu bij muis?

Gelukkig komt eekhoorn konijn tegen, die kan vast helpen! Samen beleven konijn en eekhoorn een te gek avontuur om bij muis te komen.


"Het geheim van de Flessenpost"
Kom vaar mee met Zeeman Z., over de woeste baren. Hé, wat is dat daar in het water? Een fles met een heel gekke vraag er in. Een vraag om vriendschap. Wie stelt die vraag en waarom? Wat is vriendschap eigenlijk. Zeeman Z. zit helemaal niet op vriendschap te wachten of toch wel? Wint zijn nieuwsgierigheid naar het bericht of vaart Zeeman Z. gewoon verder. Kom kijken en zie hoe dit verhaal verder gaat.

Deze, doe-lekker-mee voorstelling wordt door de acteurs van TOF toneel op zo’n gezellige manier gespeeld dat je niet stil kunt blijven zitten en vanzelf gaat meedoen.

“Het Geheim van de Flessenpost” is een vrolijke familievoorstelling van TOF Toneel, voor iedereen van 5 tot 8. Familievoorstelling voor op locatie
Wilt u onze familievoorstelling ook op uw locatie laten spelen. Neem gerust contact met ons op. Wij vermaken graag uw publiek op uw festival met onze voorstellingen.

Toneelworkshops voor kinderen
En in 2018 wordt door ons aandacht besteed aan het verzorgen van toneelworkshops voor kinderen. Tijdens het KinderKunstFestival in april 2016 op Fort aan de Klop is hier veel plezier en lol aan beleefd.

Interesse
Een toneelproductie op uw locatie opvoeren. Eénmalig of meerdere voorstellingen. Neem contact met ons op via mail op toneelophetfort@gmail.com